УПИС НА СТУДИЈСКЕ ПРОГРАМЕ ПБФ

УСЛОВИ ЗА УПИС НА СТУДИЈСКЕ ПРОГРАМЕ
Упис студената на ПБФ 

Обавјештавамо студенте да је омогућена електронска пријава на конкурс за упис на факултет. Пријаву радите преко линк:  https://estudent.ues.rs.ba/ (коју је омогућио Универзитетски рачунарски центар), на еСтудент креирате свој налог и попуњавате тражене податке. Креирањем налога на вашу мејл адресу( коју понудите) добићете линк на који се мора потврдити креирани налог и аутоматски вас враћа на почетну страницу еСтудент. Пријаву можете започети одабиром факултета -Православни богословски факултет-, одабиром факултета имаћете опције изабрати смјер на првом циклусу студија који бите уписали, у наредном кораку потребно је да приложите скенирана документа која су потребна приликом уписа. Пријава на конкурс је завршена овом посљедњом опцијом тражених докумената и податке о пријемном испиту на изабраном смјеру ћете имати на увид на креираном налогу. У случају да постоји проблем током пријаве обратити се студентској служби на контакт телефон 058/220-480; 220-481. 

НАПОМЕНА : на електронскј пријави због техничких проблема на пољима -благослов студент на сам дан пријемног испита доноси благослов.

Студенти су дужни да прије полагања пријемног испита доставе на увид сва оригинална документа. 

*****За студенте из Србије и Црне Горе  у пољу УПЛАТНИЦА дужни су да приложе изјаву да ће прије изласка на полагање пријемног испита доставити доказ о уплати (Word document).

СВЕ ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ (тестови и литература) НАЛАЗЕ СЕ НА САЈТУ У ПОЉУ 

УПИС У 2023/24.

Leave a comment

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed