ТРЕЋА КОНФЕРЕНЦИЈА ПРАВОСЛАВНЕ ОМЛАДИНЕ

Позив за пријаву на Конференцију српске православне омладине

Православни центар за младе Митрополије дабробосанске „Свети Петар Сарајевски“, са благословом Његовог Високопреосвештенства Mитрополита дабробосанског г. Хризостома, организује трећу Конференцију православне омладине у периоду од 7. до 11. новембра 2018. године у Источном Сарајеву. Конференција има за циљ окупљање младих из Босне и Херецговине, региона и дијаспоре како би се сачувало јединство српског народа, језика, верског и етничког идентитета.

Пројекат подразумијева одржавање петодневне међународне конференције на подручју Источног Сарајева, а том приликом младима ће Православни центар за младе обезбедити смештај и храну, посету културним и верским знаменитостима у Сарајеву и Мостару, предавања еминентних професора о културном и духовном наслеђу српског народа и његовом очувању. Тема овогодишње конференције ће се односити на обележавање 100 година од завршетка Првог светског рата.

Право пријаве имају млади са подручја Босне и Херцеговине, Србијe, Црнe Горe, Хрватскe, Словеније, Македоније, као и из дијаспоре, узраста од 18 до 35 година. Пријаве послати на e-mail: pcmsvpetarsarajevski@gmail.com. Рок за пријаву је 31. октобар  2018. године.

     

Православни центар за младе Митрополије дабробосанске „Свети Петар Сарајевски“
Извор: www.spc.rs

 

Leave a comment

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed