ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Република Србија Министарство правде – Управа за сарадњу с црквеним и вјерски заједницама објављује конкурс за додјелу стипендија студентима високих и вјерских школа за 2019/20. годину. Пријава за Конкурс Министарства правде – Управе за сарадњу са црквеним и вјерским заједницама предају се од 27. децембра 2019. гдоине до 10. фебруара 2020. године.
Критеријуми за основне студије –
Стипендија се додјељује студентима II, III и IV године који нису губили годину, положили све испите из предходних година и постигли просјечну оцјену најмање 8,75; материјално угрожени студенти који су положили све испите из предходних година и остварили просјечну оцјену најмање 8,50.
Мастер студије –
студенти прве године који су на основним студијама постигли просјечну оцјену свих положених испита најмање 9,00. Стипендије се додјељују студентима II гидине који нсу губили годину и постигли просјечну оцјену најмање 9,00.
Докторске студије – Стипендија се додјељује студентима I године докторских студија који су на основним или мастер студијама постигли просјечну осцјену најмање 9,00. Студентима II i III године докторских студија који нису губили годину, положили све испите и постигли просјечну оцјену најмање 9,00.
Критеријуми за студије у иностранству – 
Стипендије се додјељују студентима II, III, IV године, као и студентима на мастер и докторским који нису губили годину и који су, према наставном плану и програму високе вјерске школе у иностранству на којој студирају, положили све испите из предходних година студија.  У прилогу је објашњење за конкурс: КОНКУРС ЗА ДОДЈЕЛУ СТИПЕНДИЈА

 

Leave a comment

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed