КОНКУРС ЗА ДОДЈЕЛУ СТИПЕНДИЈА СТУДЕНТИМА ВИСОКОШКОЛСКИХ УСТАНОВА ТРАДИЦИОНАЛНИХ ЦРКАВА И ВЈЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА

К О Н К У Р С

КОНКУРС

ЗА ДОДЈЕЛУ СТИПЕНДИЈА СТУДЕНТИМА ВИСОКОШКОЛСКИХ УСТАНОВА ТРАДИЦИОНАЛНИХ ЦРКАВА И ВЈЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА

који су школске 2023/24 године први пут уписали зимски семестар одговарајуће године студија (ОСНОВНЕ, МАСТЕР И ДОКТОРСКЕ СТУДИЈЕ).

Подношење пријава и додела стипендија

Пријаве за Конкурс Министарства правде – Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама предају се од 01. децембра 2023. године до 16. јануара 2024. године на Православном богословском факултету Универзитета у Београду, Православном богословском факултету ,,Св. Василије Острошки“ Универзитета у Источном Сарајеву, Високој школи СПЦ за уметности и консервацију у Београду, Теолошко-катехетском институту у Суботици, Факултету исламских студија у Београду, Факултету за исламске студије у Новом Пазару, Словачкој евангеличкој цркви а.в., Реформатској хришћанској цркви, Евангеличкој хришћанској цркви а.в., Јеврејској заједници у Републици Србији.

Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама, узеће у разматрање пријаве студената традиционалних цркава и верских заједница, које буду послате на адресу Управе и вредноваће их сагласно прописаним процедурама и критеријумима.

На конкурс се могу пријавити студенти који нису у радном односу и који су држављани Републике Србије и Републике Српске, а студирају на високим верским школама у Републици Србији, Републици Српској и иностранству. Под истим условима као и држављани Републике Србије и Републике Српске на конкурсу могу учествовати и студенти српске националности из суседних земаља.

Leave a comment

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed